Dvostruka kazna za Partizan i Grobare pred meč sa FMP-om!

Izvor: Sportske.net, 30.Maj.2016, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvostruka kazna za Partizan i ''Grobare'' pred meč sa FMP-om!

Loše vesti i za Partizan i za njegove navijače uoči revanš utakmice polufinala plej-ofa protiv FMP-a.

Naime, najpre je FMP odlučio da ne dozvoli ulazak u halu u Železniku navijačima Partizana, iako ih je juče na konferenciji za novinare javno pozvao košarkaš crno-belih Novica Veličković.

I ne samo to, ''Mondo'' prenosi da u hali mogu da budu "samo igrači i članovi stručnog štaba" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizana, što bi moglo da znači da ni predsednik kluba Nikola Peković neće moći da prisustvuje ovoj utakmici?!

A onda, druga loša vest za crno-bele stigla je iz KLS. Klub iz Humske je, naime, kažnjen zbog, kako se navodi u saopštenju, ''ekstremno nepristojnog ponašanja, a posebno zbog ogromnog broja gledalaca koji su u takvom ponašanju učestvovali''.

Zbog toga, Partizan je kažnjen novčano, u iznosu od 360.000 dinara, a shodno članu B) 3 Propozicija takmičenja.

Podsetimo, prva polufinalna utakmica između Partizana i FMP-a odigrana je u subotu u hali ''Aleksandar Nikolić'', crno-beli su je dobili sa 82:63, ali je tokom prvog poluvremena meč bio u prekidu nekoliko minuta zbog uvredljivog skandiranja navijača Partizana na račun porodice Nebojše Čovića, prvog čoveka Crvene zvezde Telekom.

Tek posle intervencije trenera Partizana Aleksandra Džikića, koji ih je zamolio da prestanu sa takvim skandiranjem, ''Grobari'' su omogućili nesmetan nastavak meča.

Večerašnja utakmica u Železniku igra se od 21 čas, a juče je Crvena zvezda Telekom prva izborila plasman u finale, posle još jedne pobede nad Mega Leksom.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

(KURIR TV) BEZ GROBARA: Navijači Partizana poslušali upravu FMP-a i nisu došli u Železnik

Izvor: Kurir, 30.Maj.2016

...Dvadesetak minuta pre utakmice pred dvoranom u Železniku nema navijača Partizana..Snimak Kurira sa licamesta, pokazuje da se na ulazi osim redara nalazi nekoliko ljudi za koje se ne može reći da li su namerili na utakmicu ili samo prolaze pored mesta okršaja dva tima..Autor: Kurir sport

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.