Duletova borba traje!

Izvor: Sportske.net, 25.Maj.2015, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Duletova borba traje!

Trener Partizana Duško Vujošević još jednom se osvrnuo na alarmantnu finansijsku situaciju u klubu. Podsetio je da crno-beli treba da plate i novu ratu kazne KLS-u, a za plate igračima i trenerima ''ne može ni da se razmišlja''.

Večerašnja pobeda Partizana nad FMP-om razlog je za zadovoljstvo trenera Partizana Duška Vujoševića, koji je posle meča konstatovao da su pobede poput ove, ili Konstantina, pa i Mega Leksa, ''nešto sasvim normalno'', jer je Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << jači tim.

Vujošević se osvrnuo i na slabiju posetu od uobičajene u ''Pioniru'', ali je to pripisao velikom broju utakmica koje se igraju gotovo svakog drugog dana. Pritom je još jednom pohvalio navijače koji su i večeras bodrili Partizan.

''Hvala publici koja je bila u standardnom broju, koji nije ekstremno veliki, ali nije ni mali kada se uzme u obzir sve o čemu pričam. Pokazuju veliku vernost'', izjavio je Vujošević.

Ipak, Vujošević ni ovoga puta nije mogao da ostane nem na hronično tešku finansijsku situaciju u Partizanu, bez obzira na akciju za prikupljanje pomoći klubu od strane određenog broja bivših Partizanovih asova.

''Imamo problem da platimo sledeću ratu kazne ligi. O parama za igrače i mene i ne može da se razmišlja. Ovi momci su stvrano za veliko poštovanje'', naglasio je Vujošević.

On je još jednom izneo svoje mišljenje da se ''nekome pomaže'', a da Partizan ''treba da se ugasi''.

Ovog puta je tu tvrdnju dodatno argumentovao.



''Čak je i tretman koji je dat fudbalskom klubu je laka anestezija da se ne vidi šta se radi sa košarkaškim klubom. To je sve počelo na finalnom turniru ABA lige kada je ugošćen gospodin Bertomeu, pa se pravila organizacija Fajnal fora.

Verovatno nije planirano da Partizan to igra. Država pomaže nekome, a Partizan treba da se ugasi. Evo Draža je rehabilitovan, nema reakcije, sve prolazi bez rekacije, pa izgleda i to što se radi sa Partizanom će proći bez rekacije. To je naš suštinski problem u koji smo dovedeni'',
poručio je Vujošević.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.