Dule preko NAMBIJE uzvratio Šapiću!

Izvor: Telegraf.rs, 31.Okt.2014, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dule preko NAMBIJE uzvratio Šapiću!

Trener Partizana pronašao vremena da odgovori i na peckanje bivšeg vaterpoliste

Duško Vujošević nije mogao da prećuti Aleksandru Šapiću, proslavljenom srpskom vaterpolo reprezentativcu koji se u četvrtak oglasio na Tviteru povodom novog incidenta na relaciji Partizanov trener – Partizanov igrač.

Tokom konferencije uoči meča sa Igokeom, a koja se pretvorila u dobropoznati monolog trofejnog stručnjaka i gde se najmanje pričalo o utakmici.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<
- Neki vaterpolista ima pravo da priča o davljenju igrača i kako bi on treneru vratio. Gde to ima? U Nambiji? – rekao je Vujošević i pecnuo predsednika opštine Novi Beograd zbog dobro poznatog gafa tokom gostovanja u Utisku nedelje.

Foto: Telegraf

(Telegraf.rs/M.P)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.