Dule opet izdominirao na tajm-autu, sve su ga razumeli! (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Feb.2016, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dule opet izdominirao na tajm-autu, sve su ga razumeli! (video)

Posle dva vezana poraza, ekipa Vujoševićevog Limoža sinoć je ostvarila još jedan trijumf, vredan plasmana u osminu finala Evrokupa.

Kao što smo sinoć izvestili, Limož je pred svojim navijačima savladao ekipu solunskog PAOK-a rezultatom 79:61 i kao drugoplasirani u svojoj grupi izborio mesto među 16 najboljih ekipa u Evrokupu.

A ono o čemu se dosta govori još od Vujoševićevog debija protiv Valensije, jeste njegova komunikacija sa igračima tokom tajm-auta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Legendarni strateg Partizana se i dalje svojim pulenima obraća na maternjem jeziku, govori srpski da ga ''ceo svet razume'', mada se njegov pomoćnik Ognjen Rebić trudi da sve što bolje prevede.

Doduše, možda baš i ne bukvalno sve, što se može videti u priloženom snimku sa jednog od tajm-auta tokom sinoćnjeg duela sa PAOK-om.


Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVI ŠOU NA KLUPI LIMOŽA Psovke Vujoševića na tajm-autu /VIDEO/

Izvor: Blic, 11.Feb.2016

Duško Vujošević je napravio fantastičan uspeh, pošto je uspeo da savlada PAOK sa 79:61, i tako odvede ekipu Limoža u osminu finala Evrokupa. Ipak, naš stručnjak napravio je novi šou na klupi, kada je prilikom jednog tajm-auta opsovao.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.