Dule Vujošević: Samo nas je Krka iznenadila, ostalo je bilo očekivano

Izvor: MozzartSport.com, 25.Okt.2014, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dule Vujošević: Samo nas je Krka iznenadila, ostalo je bilo očekivano

Vujošević o porazima, pritisku na igrače, teorijama zavere

Pobeda protiv Metalca je imperativ! Duško Vujošević očekuje da Partizan pobedom kod kuće protiv Metalca u petom kolu ABA lige najavi izlazak iz krize i dodaje da bi to skinulo veliki pritisak koji je deo javnosti stavio na pleća golobradih košarkaša crno-belih.

Strateg beogradskog kluba smatra da su njegovi igrači donekle i očekivano >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << gubili mečeve u dosadašnjem toku sezone i ističe da bi pobeda protiv Valjevaca bila svojevrsna ''injekcija'' samopouzdanja za mladi tim koji predvodi.

''Vezali smo nekoliko poraza od kojih je neplaniran bio onaj protiv Krke u Beogradu, dok su ostali bili očekivani. Svaki poraz nas stavlja u delikatan položaj, ali ne smemo da paničimo i to ne sme da proizvede grč u ekipi. Nadam se da ćemo dobiti utakmicu i da ćemo doći u situaciju koja će psihološki relaksirati ekipu'', kaže Vujošević.

Crnogorski trener se osvrnuo i na pritisak na njegove igrače koji se prema njegovom mišljenju planski proizvodi, kao i razne teorije zavere.

''Nadam se da ćemo nastaviti da napredujemo u pojedinim segmentima igre, iako to nije evidentno u mečevima tokom svih 40 minuta. Godine uspeha nam nisu dale za pravo da u miru radimo 15 dana i kao da su jedva dočekani porazi kako bi se pravile razne teorije zavere. Moramo da budemo svesni da trenutno ne možemo da pravimo vrhunske rezultate, ali to ne znači da u tome nećemo uspeti u nastavku sezone.'', završava najtrofejniji strateg u istoriji crno-belih.

Partizanu u subotu očajnički treba pobeda i prekid crne serije. Reklo bi se da je meč protiv Metalca dobra prilika za to, ali kako crno-beli igraju ništa ne bi smelo da nas iznenadi..

(FOTO: MN PRESS)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO: Partizan - Metalac 12:23

Izvor: Mondo, 25.Okt.2014

Posle deset minuta igre u Pioniru, Metalac ima lepu prednost protiv crno-belih u petom kolu ABA lige...Foto: MN Press..Košarkaši Partizana još uvek su u lošem ritmu....Novih deset minuta u ABA ligi nisu doneli povoljne vesti po navijače "parnog valjka". Metalac, jedina ekipa bez pobede u regionalnom...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.