Došao je u Partizan kao veliki talenat, sa 18 igrao Evroligu, a onda je nestao! Evo gde je i šta radi sada! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Okt.2016, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Došao je u Partizan kao veliki talenat, sa 18 igrao Evroligu, a onda je nestao! Evo gde je i šta radi sada! (VIDEO)

Težak je put od talentovanog juniora do vrhunskog igrača. Mnogi košarkaši ga nikad ne prođu i zauvek ostanu veliki talenti.

Mnogo ih je bilo do sada u srpskoj košarci, jedan od njih je i Branislav Đekić (25, 208). Stasao je u FMP-u, sa 18 prešao u Partizan uz obeštećenje od 150.000 evra.

Talentovani krilni centar je odmah te sezone 2009/10 bio je starter na mečevima Evrolige. Igrao je prosečno >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << 9,30 minuta po meču i ubacivao 2,3 poena. Za klinca od 18 godina i više nego dovoljno.

Na svom debiju u prvom meču sezone u Evroligi ubacio je Unikahi 10 poena. Već su svi videli novu zvezdu srpske košarke. Ali, onda je negde zapelo.

Foto: abaliga.com

Odlaskom Vujoševića i dolaskom Vlade Jovanovića (2011.g), Đekić je izgubio status i bio je u Partizanu do 2013. Čak i povratkom Duška Vujoševića u klub  te godine nije ostao.

Nakon toga je sledila epizoda u Mega Leksu, pa u Strumici, Kumanovu, Zlatorogu i končno se ove sezone skrasio u OKK Beogradu gde igra našu skromnu KLS ligu.

Na prvom meču protiv Napretka je ubacio 24 poena, dok je u Kraljevu Slogi dao 11. Videćemo da li će kroz rad u OKK uspeti da se vrati na veliku scenu.

Đekić zakucava protiv Zvezde za ubedljivu pobedu



Bransilav Đekić na promociji tima 2012.



(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Evroliga,   Košarka

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.