Đurić spremio transfer bombu za oproštaj od Partizana!

Izvor: Telegraf.rs, 21.Dec.2014, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurić spremio transfer bombu za oproštaj od Partizana!

Čovek koji će još samo nekoliko dana provesti na funkciji predsednika crno-belih spremio je veliko pojačanje za svoj klub u zimskom prelaznom roku kojim će završiti svoj boravak u Humskoj

Dragan Đurić broji poslednje dane na mestu prvog čoveka Partizana, ali ne sedi skrštenih ruku. Iako bi klub iz Humske u toku sledeće nedelje trebalo da dobije novo rukovodstvo, i dalje aktuelni predsednik kluba želi da nasledniku obezbedi što bolje stanje kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << bude došao, pre svega u igračkom kadru.

Kako se pominje da bi mnogi igrači mogli da napuste crno-bele u toku zimskog prelaznog roka, a najbliži tome je najbolji strelac i igrač tima prethodne jeseni Petar Škuletić za koga je ozbiljno zagrizao Lil, valja spremiti i pojačanja, a prvi čovek kluba najavljuje transfer bombu kojom će se oprostiti od funkcije.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković

- Svakodnevno sa Nikolićem radimo na dovođenju mnogih igrača. Spremamo bombu za zimski prelazni rok. Videćete, navijačima će se svideti naš izbor. U pitanju je ofanzivni fudbaler – rekao je Đurić i dodao i da je blizu relaizacije i transfer desnog beka koji će zameniti povređenog Vulićevića.

- Blizu smo dovođenja desnog beka koji će pokriti tu poziciju dok se Miroslav Vulićević ne oporavi. Kad su odlasci u pitanju, najbliži tome je Škuletić za koga se interesuju sa mnogih strana, ali čekamo najbolju ponudu. Trenutno je najbliži odlasku u Lil.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Đurić je napomenuo i da će se on dok je tu, ali i rukovodstvo potruditi da imaju spremne zamene za igrače koji budu otišli i da te zamene budu na raspolaganju Marku Nikoliću od prvog dana priprema, a osvrnuo se i na situaciju oko ugovora Danila Pantića.

- Naš cilj je da svaki eventualni odlazak igrača bude pokriven kvalitetnom zamenom i da ona bude na raspolaganju Nikoliću od prvog dana priprema. To nije uvek lako, ali ćemo se potruditi da ispoštujemo taj plan. Pantiću ugovor ističe u junu i rped njim nema mnogo opcija. Uveren sam da će se opredeliti za našu ponudu i produžiti ugovor.

(Telegraf.rs)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.