Đurić odgovorio na napad Partizana da je kriv za haos u klubu!

Izvor: Telegraf.rs, 23.Jan.2017, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurić odgovorio na napad Partizana da je kriv za haos u klubu!

U svom obraćanju javnosti o finansijskoj situaciji Partizana, potpredsednik kluba Vladimir Vuletić otvoreno je uperio prstom u bivšeg predsednika crno-belih Dragana Đurića za loše stanje u klubu.

- Isti problem za obe uprave Partizana, i onu sa Zoranom Popovićem na čelu i ovu sada sa Miloradom Vučelićem, a to je uprava koja je bila na čelu kluba do 31. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << decembra 2014. na čelu sa Draganom Đurićem i ostavila 15 miliona evra duga. Plata je u to vreme kasnila četiri meseca, mi smo u međuvremenu imali 25 isplata, što znači da je zaostatak smanjen na tri meseca i u međuvremenu je sve redovno regulisano. Omladinskoj školi je isplaćeno 85 odsto dugovanja iz tog perioda uz redovno servisiranje tekućih obaveza - poručio je Vuletić, između ostalog.

Đurić je na tu prozivku odgovorio - demantovanjem.

- Bavim se svojim poslom i imam dosta obaveza. Na izjave dotičnog gospodina iz sadašnje uprave Partizana mogu da kažem da su sve do jedne najobičnija laž! Sigurno ću veoma brzo moći da kažem mnogo konkretnije stvari - rekao je Đurić za "Novosti".

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.