Đurđić razbio maler, kreće serija golova?

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2016, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurđić ''razbio maler'', kreće serija golova?

Slika koju vidite nastala je 21. juna ove godine. Od tada, pa sve do juče, dakle puna četiri meseca, Nikola Đurđić čekao je na svoj prvi gol u takmičarskim mečevima u dresu Partizana.

Fudbaler Partizana Nikola Đurđić rekao je danas da mu je drago što je na utakmici s niškim Radničkim konačno postigao svoj prvi gol za crno-bele, ali je dodao da mu je žao zbog izgubljenih bodova.

"Osećam se kao da sam skinuo najmanje deset kilograma sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << leđa. Drago mi je da sam prekinuo užasnu seriju, ali je opet moj gol u senci izgubljenih bodova i ostaje veliki žal što se nismo Zvezdi približili na četiri boda", rekao je Đurđić za sajt kluba.

Partizan je juče odigrao nerešeno s Radničkim u utakmici 13. kola Super lige Srbije. Jedini gol za klub iz Humske postigao je Đurđić, što je njegov prvi pogodak u dresu Partizana.

"Psihički veoma bitan gol za mene, nadam se da kreće serija. Sigurno da su mi značile asistencije, pogotovo ona u derbiju, ali sam svestan da sam ovde doveden zbog golova i ne bežim od odgovornosti za svoje promašaje do sada...

Iskreno, mislio sam da nema kraja crnoj seriji. Mislim da imam tri ili četri poništena gola zbog ofsajda, i protiv Radničkog su mi poništena dva. Upravo me ta prevelika želja za golom vodi da sam uvek za korak u ofsajdu",
rekao je Đurđić.

Partizan već u utorak očekuje nova utakmica, meč osmine finala Kupa Srbije protiv Žarkova.

"Pobeda u Kupu ne sme da se dovodi u pitanje, ali moramo mnogo bolje nego protiv Radničkog, jer kada nismo na nivou, loše stvari nam se dešavaju", rekao je Đurđić.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fudbaler Partizana prekinuo post Fudbaler Partizana prekinuo post

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Okt.2016

Fudbaler Partizana Nikola Ðurđić rekao je danas da osjeća veliko olakšanje poslije prekida posta i gola protiv niškog Radničkog (1:1) u 13. kolu Superlige, ali i žal što njegov tim nije zabilježio pobjedu...Ðurđić je ljetos došao među crno-bijele kao pojačanje iz njemačkog Augzburga,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.