Đurđević srećan zbog rezultata i golova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Dec.2016, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurđević srećan zbog rezultata i golova

Fudbaler Partizana Uroš Đurđević rekao je da je srećan što je njegova ekipa i posle utakmice protiv Javora ostala neporažena, ali i zbog toga što je nastavio golgeterski niz.

Partizan je juče na svom terenu pobedio Javor sa 2:0 golovima Đurđevića u 31. i Leonarda u 47. minutu. Crno-beli su u nizu od 15 utakmica bez poraza u svim takmičenjima i zaostaju šest bodova za vodećom Crvenom zvezdom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
"Najbitnije je da smo uzeli tri boda i nastavili seriju nepobedivosti. Javor je igrao otvoreno, nisu igrali kao ostale ekipe, nisu se branili. Veoma teška utakmica u kojoj je drugo poluvreme bilo bolje od prvog, ali najvažnije da smo uzeli nova tri boda. Važno je za napadača da nastavi golgeterski niz. Proradio mi je golgeterski instikt i posle šuta Miletića sam lepo uklizao i doneo prvi pogodak. Znači mi svaki gol jer doprinosi samopouzdanju, ali i motiviše za nove pobede", rekao je Đurđević za klupski sajt.

Đurđević je postigao šest golova u prvenstvu, a Leonardo 10. Brazilac je prvi na listi strelaca Super lige Srbije.

"Mene golovi motivišu. Želim da Partizan pobeđuje i teško podnosim eventualni poraz ili remi. Došao sam u šampionski klub i svakoj utakmici tako pristupam. Zahvalan sam publici koja je došla na stadion i podržala nas, iako je bilo hladno. Mnogo nam znači podrška i trudimo se da opravdamo poverenje i da dobrim igrama i novim bodovima zadobijemo i pozovemo publiku na stadion. Ne bih voleo da se ponavljam i govorim isto posle svakog pogotka, ali sada samo mislimo na poslednje dve utakmice u jesenjem delu šampionata", rekao je Leonardo.

Partizan će u pretposlednjem kolu jesenjeg dela prvenstva za vikend igrati na gostovanju protiv Čukaričkog, a u poslednjem kao domaćin protiv Spartaka.

Fudbaler Partizana Alen Stevanović povredio se u 61. minutu jučerašnje utakmice. On je prebačen na Vojnomedicinsku akademiju, gde je ustanovljeno da je zadobio duboku posekotinu na listu, ali da nije oštećen mišić i da se očekuje brz oporavak.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.