Đukić naoštrio trozubac - Ovo je tim, Partizan će napasti svim silama (20:45) (foto)

Izvor: Sportske.net, 25.Jul.2017, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić naoštrio 'trozubac' - Ovo je tim, Partizan će napasti svim silama (20:45) (foto)

Na putu ka evropskoj eliti Partizan je naišao na najtežeg mogućeg rivala u ovoj fazi kvalifikacija. Mogu li izabranici Miroslava Đukića da drugu sezonu za redom Olimpijakos ostave bez Lige šampiona?

Nakon dvomeča sa podgoričkom Budućnosti i ubedljivog trijumfa na premijeri u domaćem prvenstvu, fudbaleri Partizana večeras igraju prvu utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Crno-beli su samim plasmanom u treće kolo kvalifikacija osigurali sebi još najmanje četiri evropske utakmice, a od ishoda dvomeča sa favorizovanim Olimpijakosom zavisi da li će igrati plej-of fazu kvalifikacija za Ligu šampiona ili Ligu Evrope.

Posle tri takmičarske utakmice u novoj sezoni Partizan još uvek ne izgleda kao ekipa koja je pod vođstvom Marka Nikolića nizala pobede i na bajkovit način stigla do "duple krune". Tim je ostao na okupu, s tim što je došao novi trener koji ima svoje zamisli i što atmosfera u ekipi nije na najvišem mogućem nivou ako se uzme u obzir šta se sve dešavalo u slučaju Leonarda da Silve Souze.

Brazilac bi večeras trebalo da počne utakmicu iako je pred meč sa Mačvom napravio glupost i propustio trening zbog čega nije bio u protokolu. Sam igrač je odsustvo opravdao povredom primicača, Đukić je, sa druge strane, juče kazao da se Leonardo izvinio zbog svog ponašanja.

Partizanova prednost će sigurno biti prepune tribine ali i činjenica da je Olimpijakos tim koji u ovaj dvomeč ulazi sa većim pritiskom, posebno se to odnosi na večerašnju utakmicu jer je ona prva takmičarska za ekipu Besnika Hasija u novoj sezoni.

Crveno-beli iz Pireja napravili su veliki broj kadrovskih promena u pauzi između dve sezone i to je ono što bi Partizan mogao da iskoristi, pod uslovom da Đukićeva ekipa odigra na maksimumu svojih mogućnosti.

Što se tiče sastava u kojem će crno-beli večeras nastupiti situacija je sledeća. Petar Đuričković se nije dokazao u Podgorici a Leandre Tavamba odlično deluje kao podrška Urošu Đurđeviću. Veruje se da će Đukić u startnu postavu uvrstiti i Leonarda, a evo kako bi u tom slučaju večeras trebalo da izgleda tim koji će se suprotstaviti Olimpijakosu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PATRIOTSKI TIKET(I): Dva keca množe ulog sa osam, a šta mislite o duplim šansama?!

Izvor: MozzartSport.com, 25.Jul.2017

Sjajna ponuda kladionice MOZZART za mečeve Partizana i Zvezde u Evropi..Došla je i ta sedmica. Verovatno najvažnija ove godine za srpski klupski fudbal. Partizan i Crvena zvezda su preskočili prepreke koje su morali da preskoče i obezbedili sebi duele sa ozbiljnim evropskim rivalima!..Crno-beli...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.