ĐURIĆ: Samo bolesnik može da pomisli da je Partizan prodao utakmicu!

Izvor: Telegraf.rs, 31.Okt.2014, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐURIĆ: Samo bolesnik može da pomisli da je Partizan prodao utakmicu!

Predsednik crno-belih kategorički negira vest koju su preneli mađarski mediji o tome da postoji mogućnost da je meč protiv Jagodine namešten

Kao grom iz vedra neba udarila je u srpski fudbal vest da je Singapurac Vilson Raž Perumal, čovek koji je poznat kao član kladioničarske mafije i neko ko se kladi na nameštene utakmice, zaradio 11.250 evra kladeći se na poraz Partizana od Jagodine, što je probudilo sumnju u javnosti da je taj meč namešten.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
Ovim povodom, izjavu za “Informer” dao je predsednik crno-belih Dragan Đurić koji je odbacio moguće optužbe kao čistu izmišljotinu i plod mašte bolesnog uma.

Foto: fkpartizan.rs, Profimedia

- Kako je moguće da iko priča da Partizan namešta utakmice? Pa to mogu da izmišljaju samo bolesni umovi i oni koji bi voleli da se to dogodi. Ko je uopšte taj koji se pohvalio dobitnim tiketom? Verovatno je i to izmišljeno, izmislili su neki strani mediji – rekao je Đurić i dodao da je stativa Drinčića pred kraj meča dokaz da njegovi igrači nisu nameštali.

- Bio je to 88-89. minut kada je Nikola Drinčić raspalio po lopti i pogodio stativu, a onda se lopta odbila napolje. Šta bi bilo da je ta lopta završila u golu i taj čovek bi pao na tiketu. Zato nema ni govora o tome.

Foto: fkpartizan.rs

Podsetimo da su ovu vest preneli mađarski mediji, jer je drugi meč na tiketu bio susret Debrecin – Ferencvaroš, a da je Perumal izjavio da on ne zna da li su utakmice bile nameštene, ali da je samo imao neke informacije o njima.

(Telegraf.rs)
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Jagodina

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.