Dirljiva scena na putovanju fudbalera Partizana za Rumuniju

Izvor: Blic, 28.Jul.2015, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dirljiva scena na putovanju fudbalera Partizana za Rumuniju

Fudbaleri Partizana stigli su oko 11 časova po srednjeevropskom vremenu u Bukurešt gde će u sredu od 20.30 protiv Steaue igrati prvu utakmicu 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Crno-beli sleteli u Bukurest #fkpartizan #championsleague #steaua

A photo posted by Blicsport (@blicsport) on Jul 28, 2015 at 2:25am PDT

Samo putovanje bilo je na momente vrlo dirljivo, jer je pilot >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zamolio za autograme svih igrača crno-belih, kako bi ih potom poklonio sinu kolege koji je 1999. godine poginuo na Kosovu i Metohiji.

I dok su se fudbaleri Partizana rado odazvali toj molbi, kako bi dečak sa Kosmeta koji ne uspeva često da dođe na stadion u Humsku bio makar malo srećan, desila se nova neočekivana scena.

Kopilot koji je Italijan - pozdravio je Valerija Božinova, koji je veći deo karijere proveo upravo u italijanskom fudbalu, nastupajući za Leće, Fjorentinu, Juventus, Parmu, Veronu i Vićencu.

I jedan i drugi poželeli su crno-belima pobedu "od bar 2:0".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.