Deo Partizana uvek ostaje kod mene!

Izvor: Mondo, 28.Nov.2015, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Deo Partizana uvek ostaje kod mene!

Igor Milanović doživeo ovacije po povratku na Banjicu, ali je ekipa Vladimira Vujasinovića ipak slavila rezultatom 9:8.

Foto: MN Press/arhiva

Partizan je u subotu upisao prvu pobedu u ovogodišnjem izdanju Lige šampiona i to baš protiv tima bivšeg trenera Igora Milanovića - Galatasaraja. Vaterpolisti crno-belih pobedili su na Banjici 9:8, a trener  Vladimir Vujasinović nije bio najzadovoljniji prikazani.

"Ovo su tri veoma značajna boda i za >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ekipu i za klub, jer mi, iako imamo vrlo mladu ekipu, Ligu šampiona ne shvatamo kao nešto što treba da odigramo reda radi, već želimo i da ostvarimo što više pobeda. Nisam najzadovoljniji partijom koju smo pružili, jedino smo u trećoj četvrtini igrali onako kako je trebalo da odigramo ceo meč. Ipak, ispostavilo se da je to bilo i presudno. Prva tri boda u Ligi šampiona su uspeh."

Govorio je i o narednom meču.

"U sledećem kolu 16. decembra u goste nam dolazi mađarski OSC, koji je ozbiljniji tim od Galatasaraja, ali nadamo se trijumfu i u tom meču", kazao je Vujasinović.

Treneri obe ekipe su na predstavljanju doživeli ogromne aplauze. Publika je svim srcem pozdravila jednu od legendi Partizana Igora Milanovića, danas trenera Galatasaraja.

"Ove godine Galatasaraj nema ambicije na evropskoj sceni. Uprava je otpustila nekoliko iskusnijih igrača, sa ciljem da se pravi mladi tim, koji bi za dve – tri godine bio kadar za više domete. To mi ne pada nimalo lako, jer nisam navikao na poraze."

Partijom svoje ekipe na Banjici Milanović nije nezadovoljan.

"Nismo gajili iluzije, ali u prve dve, pa i u četvrtoj četvrtini kontrolisali smo agresivnu igru Beograđana, a igrači Galatasaraja nemaju ni upola onoliko treninga nedeljno koliko Partizanovi. U trećoj četvrtini smo pali, Partizan je zahvaljujući kontranapadu stekao prednost. Počelo je kod nas da "curi" - ocenio je Milanović, poručujući da su po dolasku Galatasaraja u Beograd i na Banjicu proradile posebne emocije."

"Drago mi je uvek kad dođem ovde. Deo Partizana uvek ostaje kod mene", poručio je za kraj Milanović.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.