Deleon: Radili smo da pomognemo Partizanu, ali ovo...

Izvor: Vesti-online.com, 04.Maj.2015, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deleon: Radili smo da pomognemo Partizanu, ali ovo...

Košarkaški klub Partizan ima rok do srede, da na račun Košarkaške lige Srbije uplati deo novca na ime kazni izrečenih za incidente u finalu prošlogodišnjeg plej-ofa.

Crno-beli prvog radnog dana posle praznika nisu želeli da daju bilo kakve informacije na tu temu, dok je direktor >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << takmičenja KLS Leon Deleon rekao da će nešto konkretnije možda znati tek u utorak ujutru, kada iz banke dobije izveštaj o današnjim uplatama.

- Moja pretpostavka je da će Partizan uplatiti novac i da će se utakmica trećeg kola protiv FMP Železnika igrati normalno. Mogli su to da urade u ponedeljak, mogu u utorak, a teoretski mogu da na samu utakmicu u sredu donesu potvrdu o uplati izvršenoj tog dana - rekao je Deleon.

Crno-beli su letos za razne disciplinske prekršaje vezane za prvi meč finala plej-ofakažnjeni sa 1.503.000 dinara.

Deleon je potvrdio izjavu sportskog direktora Partizana Dragana Todorića da je plaćena prva od predviđene tri rate.

Obe strane saglasne su da "kazne moraju da se plate"...

- Sve ovo je rađeno u interesu Partizana, a ispalo je da je usmereno protiv njih. Dogovorili smo otplatu duga na rate, tražili način da im olakšamo, jer znamo da su u teškoj situaciji. Rok za plaćanje druge rate bio je 20. april, a suspenziju sam im izrekao prošlog četvrtka, što je bio poslednji smislen rok, s obzirom na termin naredne utakmice - dodao je Deleon.

Crno-beli su za utorak pre podne zakazali konferenciju za medije pred duel sa FMP-om, tako da je realno da rata od oko pola miliona dinara "legne" na račun KLS u predviđenom roku.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.