Da li je Leonardo nezadovoljan u Partizanu? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2017, 01:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je Leonardo nezadovoljan u Partizanu? (FOTO)

Ovo se nije očekivalo.

Šta se dešava sa Leonardom? Najbolji fdbaler Partizana bio je vidno nervozan tokom meča polufinala Kupa Srbije sa Vojvodinom, u kojem je kročio na teren u 66. minutu, a kasnije je bio akter incidenta sa Bogdanom Planićem u kojem je prošao nekažnjeno.

Brazilac nije bio u startnih 11 kako bi ga trener Marko Nikolić poštedeo neverovatnih napora poslednjih dana, a ljubimac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << navijača Partizana se dan posle meča sa Novosađanima oglasio na Instagramu prilično nejasnom porukom.

- Siguran sa da ću pobediti ovu situaciju – napisao je Leonardo na popularnoj društvenoj mreži uz fotografiju u trenerci uoči meča sa Vojvodinom.

Tenho certeza que vou vencer todos os meus problemas 😕🤔🙄 I'm sure I'm going to beat this situation🇧🇷😓

A post shared by Leonardo Souza (@leozim42) on Apr 27, 2017 at 6:01am PDT

Da je Leonatdo nečim nezadovoljan moglo bi se zaključiti i po fotografiji koju je na Instagramu postavio i pre tri dana, na kojoj je u majici bivšeg kluba Anžija.

- U životu nije uvek kako bismo želeli da bude. Život je pun uspona i padova. Moram da se suočim s problemom s nogom, ali nikada ne treba gubiti veru. Znam da nije lako ostvariti dečačke snove i da moraš da se suočiš sa brojnim problemima. Ali, moraš uvek da veruješ u sebe – napisao je Leonardo, koji je verovatno i lakše povređen.

Nem tudo na vida e como agente queria que fosse a vida tem altos e baixo mais temos que enfrentar o problema de pé jamais perde a fé sei que para você realizar um sonho de criança não é fácil muitas coisas você irá enfrentar mais sempre esteja com a cabeça erguida e sempre acreditando no senhor 🙏🏻👏🏻😶😕👀Not everything in life and as agent wanted it to be life has ups and downs more we have to face the foot problem never loses faith I know that for you to realize a child's dream is not easy many things you will face more always be with the Head up and always believing in you 🙏🏻

A post shared by Leonardo Souza (@leozim42) on Apr 24, 2017 at 6:14am PDT

Naredni dani daće odgovor na pitanje da li zapravo postoji neki problem sa igračem koji je pre nešto više od mesec dana iskazao nezadovoljstvo jer nije potpisao aneks ugovora koji mu omogućuje dodatnih 100.000 evra, piše Informer.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.