DVE STRUJE U HUMSKOJ: Zečević u Mađarskoj prodavao Pantića!

Izvor: Kurir, 30.Jan.2015, 08:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DVE STRUJE U HUMSKOJ: Zečević u Mađarskoj prodavao Pantića!

Žarko Zečević sreo se u Budimpešti s poznatim menadžerom, a dan kasnije na razgovor došli ostali predstavnici Partizana

Pregovori o prodaji mladog Danila Pantića u londonski Čelsi i dalje traju, a ključni čovek Partizana na ovim sastancima je bivši generalni sekretar kluba Žarko Zečević.

Vučelić prozvao bivšeg predsednika

ĐURIĆU, NISI POMOGAO NA VREME >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

Bivši predsednik Partizana Dragan Đurić javno je prozvao novo rukovodstvo kluba iz Humske da se nedovoljno trudi da produže ugovor s Danilom Pantićem, a Milorad Vučelić ga poziva da pomogne.

- Vidim da bivši predsednik priča kako je Fali Ramadani veliki partizanovac i da se s njim lako može dogovoriti o produžetku saradnje s Danilom Pantićem - kaže Vučelić i dodaje:

- Pa evo, neka Dragan Đurić dođe i pomogne nam da završimo taj posao. Kad to nije uradio dok je bio u klubu, neka uradi sada.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.