Izvor: HotSport.rs, 21.Nov.2014, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRUŽENJE SA DECOM: Košarkaši Partizana dočekuju Pingvine sa Madagaskara

U tržnom centru Ušće u subotu će biti prikazana premijera crtanog filma Pingvini sa Madagaskara, a njoj će prisustvovati i košarkaši Partizana Dragan Milosavljević, Nikola Milutinov i Vanja Marinković.

Naime, reč je o nastavku saradanje između crno-belih i doma za nezbrinutu decu „Drinka Pavlović“. Premijera crtanog >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << filma je zakazana za 15 časova i 30 minuta u Sinepleksu.
Takođe će i šest navijača crno-belih koji us na Fejsbuk stranici kluba osvojili karte za najnoviji film o avanturama Majora, Kovalskog, Vojnika i Rika imati priliku da saznaju istinu o tome gde je tajna misija počela, a pingvini će otkriti i da je borba protiv zla zapravo crno-bela. U naizmeničnim akcionim i komičnim momentima, zadaci će ih odvesti na destinacije širom sveta.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.