Izvor: HotSport.rs, 01.Maj.2016, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOMINACIJA: Grobari mu se nadaju, a on ne prestaje da briljira!

Nove dve vrhunske asistencije srpskog fudbalera.

Srpski fudbaler Miroslav Radović nastavlja sa sjajnim igrama u dresu ljubljanske Olimpije, a ovog vikenda bio je dvostruki asistent u pobedi nad Koperom sa 2:1. Olimpija je do trijumfa došla posle preokreta, pošto je domaći tim vodio od 36. minuta golom Jake Štromajera.
Potom je usledio šou srpskog fudbalera, koji je prvo u 54. minutu bio asistent Džulijusu Vobaju, a zatim i >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Denisu Klinaru u 68.
BIVŠI KAPITENI PARTIZANA SLOŽNI: Crno-beli zaslužuju više!
Radović se sam dva puta našao u prilici da zatrese mrežu Kopera, a kod jedne šanse je bacio na zemlju kompletnu odbranu rivala, da bi mu golman domaćeg tima odbranio šut.
Kod oba gola Ljubljančana, srpski fudbaler je svojim saigračima proturio loptu ’kao na tacni’ i znatno im olakšao put do gola Kopera.
DUŠKO VUJOŠEVIĆ: Boli me kada se moj voljeni klub zadovoljava malim stvarima!
Olimpija je tako došla do 19. pobede ove sezone, posle koje ima 65 bodova na čelu tabele, tri više od prvog pratioca Maribora.
Do kraja sezone u slovenačkom prvenstvu ostalo je još četiri kola, a u narednom kolu na programu je duel između Olimpije i Maribora koji će ga definitivno odlučiti. Utakmica se igra u subotu u Ljubljani od 20.15.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ljubimac ''Grobara'' vodi Olimpiju ka tituli! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Maj.2016

Momak čiji povratak u Partizan pristalice crno-belih priželjkuju iz sezone u sezonu kreirao je novu pobedu Olimpije u trci za titulu prvaka Slovenije...Posle 32. kola šampionata Slovenije koje je odigrano ovog vikenda, ekipa Olimpije ponovo ima tri boda prednosti u odnosu na drugoplasirani Maribor...Ljubljančani...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.