Izvor: HotSport.rs, 02.Okt.2016, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOKAZ DA JE PARTIZAN BIO DOMAĆIN U BARU: Bend je u hali svirao pesme sa ‘juga’ (VIDEO)

Partizan je večeras u hali Topolica imao veliku podršku svojih navijača što je dovelo do toga da su crno-beli bili kao domaćini u Baru.

Da to stvarno tako bude i da se “parni valjak” oseća kao kod kuće potrudili su se u upravi Mornara. Naime, publiku je pred meč zabavljao bend, a dok je gitarista nosio šal Mornara, pevač je pevao pesmu “Volim >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Partizan”. To je oduševilo Grobare, a verujemo da će i vas…

The post DOKAZ DA JE PARTIZAN BIO DOMAĆIN U BARU: Bend je u hali svirao pesme sa ‘juga’ (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.