Izvor: HotSport.rs, 18.Maj.2017, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DIREKTNO IZ LOŽE: Objavljen snimak radovanja uprave Partizana posle gola Đurđevića (VIDEO)

Kako na tribinama, tako je i u svečanoj loži drugi gol na utakmici izazvao erupciju oduševljenja.

A u pokazivanju istog su prednjačili članovi uprave Partizana.
Sve je to video snimkom ovekovečio Željko Pantić koji je takođe bio u tom delu stadiona. Prvo je Leonardo pogodio na asistenciju Jankovića, a potom je Brazilac tri minuta kasnije glavom proigrao Đurđevića za prelep lob što je diglo na noge ceo crno-beli deo stadiona.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> Na snimku se vide Vladimir Vuletić i Miloš Vazura kako slave 22. gol Uroša Đurđevića, a posle meča je u Nišu pred okupljenim novinarima Vazura apelovao na navijače crno-belih da ne mešaju politiku i sport i ne vređaju Aleksandra Vučića koji je u mnogome pomogao Partizanu da igra evropska takmičenja.
Crno-beli će se sa lučanskom Mladosti boriti u poslednjem meču ove sezone, čak i nerešen ishod im donosi titulu prvaka države.

(Izvor: YouTube/Danas Conference Center)
The post DIREKTNO IZ LOŽE: Objavljen snimak radovanja uprave Partizana posle gola Đurđevića (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

(VIDEO) EKSTAZA U LOŽI PARTIZANA: Pogledajte slavlje čelnika crno-belih nakon gola Đurđevića

Izvor: Kurir, 18.Maj.2017

...Praktično, utakmica u Nišu je bila prelomna po crno-bele, pa je sasvim razumljiva velika radost igrača, navijača i čelnika ovog kluba..Posle gola Uroša Đurđevića za 2:0 nastala je prava ludnica u loži gde su se nalazili čelni ljudi Partizana..Generalni direktor Miloš Vazura i predsednik...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.