DELIJE I GROBARI U GLAS: Svirajte penal za... (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2017, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DELIJE I GROBARI U GLAS: Svirajte penal za... (FOTO)

Partizan i Crvena zvezda igraju za trofej Kupa Srbije.

Crvena zvezda i Partizan za nešto više od 10 minuta minuta počinju meč finala Kupa Srbije. Crno-beli su pre nedelju dana osvojili 27. titulu šampiona Srbije, dok je crveno-belima ovo prilika da izvuku sezonu trofejom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Kupu.

Finalni meč sudiće najbolji srpski arbitar Milorad Mažić, a u trenutku kada je sa svojim pomoćnicima izašao na teren stadiona u Humskoj, navijači Partizana počeli su skandiranje ''Hoćemo penal za Zvezdu'', koje su nastavili uprav navijači creveno-belih. Grobari su tako aludirali na broj penala koje je Crvena zvezda imala tokom prvenstva, ali i na činjenicu da Partizan u derbijima računajući i utakmice u kupu nije dobio penal još od 1995.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.