Izvor: HotSport.rs, 20.Dec.2014, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA SE NE PONOVI: Varvarima zabranjen dolazak u Pionir (VIDEO)

U nedelju je u hali Pionir na programu derbi meč 13. kola ABA lige u kome će Partizan od 19 časova dočekati Budućnost. Utakmica je proglašena onom visokog rizika, a crno-beli su odlučili da gostujuće navijače ne puste u halu.

Naime, poznato je da poslednjih godina Grobari i Varvari vode rat, a još nisu zaboravljene ni nemile scene u hali Morača iz sezone 2011/2012. Zbog toga je >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Partizan odlučio da ne dozvoli Varvarima (pristalice Budućnosti) da uđu u halu Pionir.
– Shodno Zakonu o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama Republike Srbije, naš klub neće dozvoliti ulaz organizovanim grupama navijača iz Podgorice u dvoranu Pionir – navodi se u saopštenju KK Partizan.

Iz podgoričkog kluba su poručili da ih se ova odluka ne tiče, jer nisu ni planirali da organizuju dolazak svojih simpatizera.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Budućnost: Derbiji sa Partizanom - privilegija

Izvor: Mondo, 20.Dec.2014

Podgoričani dolaze u Beograd zadovoljni dosadašnjim rezultatima u ABA ligi, sa željom da daju sve od sebe. Ivan Paunić debitovaće u plavom dresu baš protiv crno-belih...Foto: MN Press..Od početka sezone bilo je jasno da bi utakmica Partizana i Budućnosti u hali Pionir (nedelja, 19.00 časova)...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.