Crno-beli: Šanse za prolaz podjednake

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jul.2014, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crno-beli: Šanse za prolaz podjednake

Fudbaler Partizana Vladimir Volkov rekao je sinoć da crno-beli moraju da budu oprezni u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Ludogoreca, dok je Darko Brašanac naveo da su šanse za prolaz dalje podjednake.

"Sigurno da (Ludogorec) u revanšu neće igrati ovako lepršavo kao danas, ali i mi moramo da budemo oprezni. Imamo jedan dobar, ali i nezgodan rezultat. Nećemo se zaletati, ništa nećemo raditi na silu", rekao je Volkov novinarima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << posle meča u Bugarskoj.

Fudbaleri Partizana i Ludogoreca igrali su sinoć u Razgradu 0:0 u prvom susretu Trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Revanš je za sedam dana na stadionu u Humskoj.

"Šanse za prolaz su podjednake. Očekujem da na našem punom stadionu slika bude potpuno drugačija. Mislim da je sve osim poraza dobar rezultat u ovakvim utakmicama i zato moramo da budemo zadovoljni. Moramo da popravimo realizaciju, jer u ovakvim utakmicama je često i jedna prilika luksuz, a mi smo imali četiri", naveo je Brašanac.

Napadač crno-belih Petar Škuletić smatra da Partizan ima dobar rezultat pred revanš.

"Šef je zahtevao od nas da igramo uže napred i zato je bilo toliko uklizavanja, borbe za svaku loptu. Imamo dobar rezultat za revanš i verujem da ćemo imati više sreće na našem stadionu. Sigurno je da Bugare očekuje pakao u Humskoj pred našim navijačima, a samim tim će i utakmica izgledati potpuno drugačije", rekao je Škuletić.

Revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Partizana i Ludogoreca igra se sledeće srede od 20.45, u Beogradu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Brašanac: "Sve je otvoreno"

Izvor: Sportske.net, 31.Jul.2014

Nakon remija u Bugarskoj, Partizan i Ludogorec će u Humskoj rešiti pitanje pobednika trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.