Cirkus: Fofana najbolji igrač Partizana

Izvor: Vesti-online.com, 22.Dec.2014, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cirkus: Fofana najbolji igrač Partizana

"Grobari" su izabrali - Ismael Beko Fofana najbolji je igrač Partizana u 2014. godini! Stvar ne bi bila toliko komična da su se crno-beli našli u situaciji u kojoj se nalaze njihove "komšije" iz Ljutice Bogdana, gde je teško izabrati najboljeg (među najgorima).

Petar Škuletić ove sezone postigao je 14 golova i slobodno se može reći da je sam doneo jesenju titulu ekipi. Iza njega bio je Danko Lazović sa devet, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kome je Advokat ustupio i mesto u nacionalnom timu Srbije, a tu je i kapiten Saša Ilić, koji je uvek kandidat za ovo priznanje koje je dobio Fofana.

Tamnoputi ofanzivac nastupio je svega devet puta ove sezone, a na terenu ukupno proveo 203 minuta, postigavši pritom tri pogotka.

Anketa na klupskom sajtu je trajala do 22. decembra, a momak iz Obale Slonovače odneo je toliko ubedljiv trijumf, da ostali nisu bili ni blizu priznanja. Imao je 4.143 glasova (53%), a iza njega "nekoliko koraka" ispod našao se zaista najbolji, Petar Škuletić sa 1.622 glasa (21%), dok je na trećoj poziciji kapiten, Saša Ilić sa 576 glasova.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.