Ćirić nemoćan, Partizan ostaje bez napadača: Kako da ubedim Lazovića da ostane?

Izvor: MozzartSport.com, 27.Jan.2015, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćirić nemoćan, Partizan ostaje bez napadača: Kako da ubedim Lazovića da ostane?

Direktor crno-belih o Tubiću, Balažicu, Volkovu, ali i Škuletiću, uz konstataciju uz osmeh da „Stefan Babović vredi za trojicu“

Stigao je Dragan Ćirić u Tursku, ali nije doveo nijedno pojačanje. Što ne znači da neće uskoro, pošto novi sportskki direktor Partizana ističe da bi do kraja prelaznog roka crno-beli trebalo da osveži kadar, naročito u odbrani, pošto su uvodni mečevi sa moskovskim Dinamom i Cirihom pokazali da je je to trenutno najkritičniji >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << deo ekipe iz Humske 1.

Rešavaju se svakodnevno nagomilani problemi koje smo zatekli, a za to je potrebno vreme. Optimista sam, nadam se da ćemo na kraju izaći kao pobednici“, rekao je Ćirić izveštačima beogradskih medija po dolasku na pripreme u Belek.

Za sada je stigao samo Stefan Babović?

Pa, jel’ to nije dovoljno? Ja mislim da on vredi za trojicu. Šalim se... Razgovaramo i brzo ćemo završiti te razgovore. Nadam se pozitivnom epilogu, blizu smo da se dogovorimo sa nekim igračima, ima nekoliko opcija za kritične pozicije“.

Zašto pregovori sa Nemanjom Tubićem tapkaju u mestu?

Ostavio sam to pitanje Ljubiši Tumbakoviću. Koliko je Nemanja blizu toliko je i daleko od Partizana“.

Šta je sporno - plata?

Nije samo plata u pitanju, trebalo bi da se poklopi dosta stvari. On je nama interesantan, voleli bismo da bude ovde, ali videćemo narednih dana kako će se razvijati“.

Alternativa mu je Slovenac Gregor Balažic, mada Marko Nikolić kaže da bi voleo obojicu da ima u timu?

Pričali smo sa Balažicem, on je u varijanti. Odlučićemo za neki dan šta je najbolje za klub“.

Desni bek je, takođe, deficitarna pozicija?

„Nekoliko igrača je u igri, ali ne bih žurio, jer imamo u svom kadru dosta dobre igrače“.

Danko Lazović će izgleda u kinesku Tjanđin Tedu?

„Ima ponudu, odluka je na njemu. Naša želja je da ostane u Partizanu što duže“.

Šta je vaš adut u pregovoprima, kako ćete ga ubediti?

Kako da ga ubedim u nešto što je njegova odluka? Mogu da izađem sa željom da ostane, ali finansijski ne možemo da se borimo za tim klubom. Sve zavisi od Lazovića“.

A Petar Škuletić i Hamburg?

„Naša želja je da ostane. Sve ponude o kojima se priča i piše ja nisam video. Petar je igrač Partizana i trebalo bi da se koncentriše na rad, da mirne glave radi što bolje može. Njemu bi Partizan i njegovi rezultati trebalo da budu prioritet“.

Vladimir Volkov je na pragu južnokorejskog Hjundaija, sinoć je pregovarao sa menadžerom Fakrijom Šekularacem?

„Tu informaciju sam i ja zatekao, postoji interesovanje, Vlada ima želju da ide. Ako doće prava ponuda pustićemo ga ove zime“, rekao je Dragan Ćirić.

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.