Izvor: HotSport.rs, 20.Dec.2014, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CRNOGRAC MENJA CRNOGORCA: Partizan špica dovodi iz Zete? (VIDEO)

Najbolji strelac Jelen Superlige Petar Škuletić blizu je odlaska iz Partizana, a kako crnogorski mediji pišu zamena bi u Humsku mogla da stigne iz Golubovaca.

Naime, Pobjeda piše da su crno-beli zainteresovani za napadača Zete Petra Orlandića. Reč je o 24-godišnjem momku koji od 2009. godine nastupa za tim iz Golubovaca i na 82 utakmice je postigao 33 gola. Prethodnih šest meseci je proveo na pzajmici >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u Hapoleu iz Tel-Aviva i postigao je jedan pogodak. Zanimljivo je to da je Orlandić i na zimu 2013. godine bio potencijalno pojačanje srpskog tima o čemu je HotSport pisao.

Takođe, u slučaju odlaska Petra Škuletića (Lil ponudio 2,5 miliona evra), kao potencijalno pojačanje Partizana se pominje i iskusni Andrija Delibašić. Izgleda da crno-beli veruju u crnogorske napadače.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šćepović za MOZZART Sport: Već sitnim dane do Old firma

Izvor: MozzartSport.com, 20.Dec.2014

Za 24 godine života igrao fudbal u čak šest zemalja, pa nas zato nije iznenadilo kada nam je rekao kako mu je dosta seljakanja i da mu ne pada na pamet da napusti slavni Seltik, iako ima status rezervnog napadača. Nedavno je postigao dva gola protiv Dinama u Zagrebu, a 1. februar i prvi duel Bojsa...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.