CRNO-BELI MOŽDA IPAK POJAČAJU ODBRANU: Makedonski reprezentativac na probi u Partizanu

Izvor: Kurir, 03.Sep.2015, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CRNO-BELI MOŽDA IPAK POJAČAJU ODBRANU: Makedonski reprezentativac na probi u Partizanu

Aleksandar Damčevski bi, ukoliko zadovolji struku šampiona, imao pravo da potpiše ugovor jer je slobodan igrač

Prelazni rok je završen, ali bi Partizan možda ipak mogao da pojača konkurenciju u problematičnoj odbrani. Među crno-bele je stigao makedonski štoper Aleksandar Damčevski.

Reč je o 22-godišnjem 193 centimetara visokom fudbaleru rođenom u Strazburu, koji je zabeležio četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nastupa za makedonsku reprezentaciju, a igrao je za švajcarske klubove Lucern i Krins, bugarski Černomorec i holandsku NAC Bredu.

Damčevski je došao na probu, a s obzirom na to da je slobodan igrač, imao bi pravo da potpiše ugovor sa Partizanom, ukoliko njegovi kvaliteti zadovolje struku crno-belih na čelu sa Zoranom Milinkovićem.

Damčevski je danas već imao test. Igrao je za Partizan u prijateljskoj utakmici sa ekipom "13. maj" u Zemunu, koja je odigrana u sećanje na Dragana Mancea. Legendarni napadač poginuo je na današnji dan pre 30 godina.

Crno-beli su pobedili golom Golubovića već u 11. minutu.

Za Partizan su u prvom poluvremenu igrali: Kljajić, Stevanović, Ostojić, Damčevski, Subić, Čermelj, Ninković, Nišić, Trujić, Grbić, Golubović. U drugom poluvremenu sastav crno-belih je izgledao ovako: Kljajić, Stevanović, Ostojić, Bošnjak, Bogosavac, Čermelj, Golubović, Birmančević, Maksimović, Ilić Stefan, Jovanović.

Inače, za "13. maj" je igrao sinovac Dragana Mancea, odnosno sin njegovog brata Gorana.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.