Izvor: HotSport.rs, 16.Apr.2017, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CRNO-BELA KRV: Evo šta Mitrogol kaže o Partizanu i šansama Srbije da se nađe u Rusiji…

Aleksandar Mitrović nema baš minutažu za pohvalu kod Rafe Beniteza u Njukaslu, ali kad zaigra odmah oduševi navijače ‘svraka’, a sada je govorio o mogućem odlasku sa ‘Sent Džejms parka’, ali i svom Partizanu.

Popularni Mitrogol je prvo govorio o fenomenalnom odnosu koji ima sa pristalicama Njukasla.
– Od početka se lepo slažemo. Brzo smo se uklopili. Jednostavno, oni vole da vide kod igrača borbenost, strast, želju za pobedom. Taj sam. Uvek želim >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << pobedu, ime protivnika nije važno. Možeš da ne iskoristiš deset šansi, da te tog dana baš ništa neće, ali ako se boriš za svaku loptu kao da je poslednja, to ne može da promakne navijačima. Uvek ćeš biti nagrađen aplauzom, bez obzira na rezultat – rekao je Aleksandar Mitrović, a preneo Kurir.
Srpski napadač je istakao da se ne viđa sa Srbima koji igraju na ‘ostrvu’, ikao neki žive veoma blizu. Tu pre svega misli na Slavišu Jokanovića, menadžera Fulama, možda mu budućeg ‘šefa’ u Vest Hemu.
– Iskreno, nisam se čuo ni video s njim. Daleko živimo jedan od drugog. Ni s Lazarom Markovićem, koji je dva sata od mene, ne stižem da se vidim. Nikako da se uklopimo. Ritam je žestok – rekao je Mitrović i osvrnuo se na spekulacije o prelasku među ‘čekićare’:
– Posle ove sezone imam još tri godine ugovora s Njukaslom. Ne razmišljam još o tome da li bih mogao da menjam sredinu, samim tim ne razmišljam ni o Vest Hemu. Sigurno da prija kad pročitaš da ima interesovanja velikih klubova, ali ponavljam, fokusiran sam na Njukasl i reprezentaciju.
Kada je kod ‘orlova’ napadač Njukasla ne misli da je posao završen, kako kaže Srbija je tek na pola puta ka Rusiji.
– Mislim da je rano za te ocene, ima još mnogo da se igra, ali je isto tako činjenica i da smo sve bliži. Pred nama je utakmica s Velsom, koju igramo pred našim navijačima. Baš se radujem tom meču.
Na kraju, naravno, neizbežna tema Partizan, Mitrogol prati šta se dešava u Superligi Srbije i nada se preokretu.
Partizan pratim, naravno, ostale klubove baš slabo. Partizan ima dobru ekipu i dobrog trenera. Rekao bih da im fino ide i da bodovna razlika nije realna. Ali OK, to je fudbal, ima još da se igra i sve je moguće. Verujem da Partizan može do duple krune. Ne potcenjujem ostale timove, ali je moje mišljenje da Partizan ima najkvalitetniji sastav – zaključio je Aleksandar Mitrović.
The post CRNO-BELA KRV: Evo šta Mitrogol kaže o Partizanu i šansama Srbije da se nađe u Rusiji… appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.