Brković napustio RK Partizan

Izvor: B92, 25.Apr.2014, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brković napustio RK Partizan

Posle poraza u 4. kolu Super lige Srbije trener Partizana Aleksandar Brković podneo je ostavku.

Talentovani stručnjak je posle lošeg starta u Super ligi obećao odlazak ukoliko u trećem i četvrtom kolu tim ne ostvari pobede, što je i učinio nakon neuspeha od Zvezde i Železničara.

"Ostajem pri onome što sam rekao posle utakmice sa Zvezdom i nisam više prvi trener RK Partizan. Ne mogu više da pomognem ekipi na tom mestu i onda je logično da odem", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Brković.

"Sve i da nije bilo te izjave smatram da svaki trener Partizana koji izgubi od neke domaće ekipe 11 razlike mora da podnese ostavku, ako voli svoj klub", dodao je Brković nakon poraza 36:25 u Nišu.

Rukometom je počeo da se bavi 1995. godine, u Partizanu. Od 2000. je bio trener mlađih kategorija, od avgusta 2007. pomoćni, a od 04.03.2010. do danas prvi trener Partizana.

"Partizan mi je sve dao, proveo sam u klubu ceo svoj rukometni život i biće mi jako čudno dalje, ali ovako je u ovom momentu bolje za sve. Nadam se da će se svi u klubu malo razdrmati i uspeti da izvuku maksimum iz ove sezone", rekao je Brković.

Za četiri godine sa Partizanom je osvojio po dve titule državnog prvaka, Kupa i Super kupa, a sa crno-belima se i dva puta zaredom plasirao u Ligu Šampiona.

"Hvala saradnicima iz stručnog štaba, svim igračima i članovima Uprave sa kojima sam do sada sarađivao, jer smo sve zajedno uspeli. Posebnu zahvalnost dugujem navijačima koji su nas podržavali uvek, pa čak i onda kada to nismo zasluživali - kao u ovoj poslednjoj utakmici", zaključio je Brković.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan ostao bez trenera!

Izvor: Sportske.net, 25.Apr.2014

Realizovao je Aleksandar Brković ono što je i obećao. Nakon poraza u Nišu, trener Partizana je podneo ostavku.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.