Brašanac stopama Alberta Nađa!

Izvor: Mondo, 24.Avg.2016, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brašanac stopama Alberta Nađa!

Veleobrt u slučaju Partizanovog "veziste" - umesto u Gimaraešu, obreo se u Sevilji.

Darko Brašanac nastaviće karijeru na Pirinejskom poluostrvu, ali ne u Portugalu, već u Španiji - kao Albert Nađ pre tačno 20 godina!

Prema pisanju lista "AS", novi klub povremenog reprezentativca Srbije je Real Betis, poslednjih godina manje uspešan od dva velika fudbalska kluba iz Sevilje.

Brašanac je bio "viđen" u dresu Vitorije Gimaraeš, čak je posredstvom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Partizana poručio da nisu tačne tvrdnje portugalskih medija da je "zapelo" posle lekarskog pregleda, međutim, tokom popodneva je došlo do potpune promene plana.

Tome je bitno doprineo zastoj u pregovorima oko angažovanja Davida Lopeza iz Napolija. Taj španski fudbaler doputovao je u Sevilju na završne pregovore, ali je predsednik vicešampiona Italije svojim novim zahtevima iznervirao čelnike Betisa, koji su odustali od Lopeza i "ugrabili" Brašanca.

Prema informacijama lista "AS", Partizan će na ime obeštećenja inkasirati milion i po evra, što je za pola miliona više nego što je trebalo da plati Gimaraeš.

Brašanac će biti prvi Srbin u redovima Betisa još od Vlade Stošića, Rista Vidakovića i Alberta Nađa, koji su zeleno-beli dres nosili sredinom 90-ih.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.