Branko Ilić napustio Partizan!

Izvor: Mondo, 04.Jul.2015, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Branko Ilić napustio Partizan!

Slovenac posle godinu dana u Humskoj postao novi član Astane.

Foto: MN Press

  Šampionski tim Partizana ostao je bez još jednog standardnog člana. Posle Vladimira Volkova, Nikole Drinčića i Saše Markovića, crno-bele napustio je i Branko Ilić.

"Mi smo zadovoljni Brankom Ilićem i ne postoji nikakav problem, ali trebalo bi imati u vidu da njemu ugovor ističe naredne godine. Nema ljutnje, ipak klubovi funkcionišu tako da bi nekoga trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i prodati", rekao je u petak Milorad Vučelić novinarima na pripremama "parnog valjka" u Sloveniji.

Potpredsednik crno-belih tako je praktično najavio ono što se dogodilo nekoliko sati kasnije.

Slovenački reprezentativac spakovao je kofere, napustio Pohorje i uputio se u Kazahstan.

Branko Ilić postao je novi novi član Astane!

Iskusni štoper je u Partizan stigao prošlog leta kada je potpisao ugovor na dve godine. Već neko vreme se pričalo da bi zbog velike plate (160.000 evra) mogao ubrzo da ode iz Humske, što se i dogodilo u noći između petka i subote.

Trener Zoran Milinković na poziciji štopera može da računa na tek pridošlog Fabrisija, Slovenca Gregora Balažiča, Lazara Ćirkovića i Miloša Ostojića.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.