Izvor: Danas, 28.Avg.2015, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božović upozorava pred pauzu

Duel sa OFK Beogradom u 8. kolu Superlige koji će fudbaleri Partizana odigrati u subotu ostao je u senci revanša sa BATE Borisovim u plej-ofu kvalifikacija Lige šampiona. U odnosu na komšije, lišeni evropskog iskustva već posle starta u kvalifikacijama za Ligu Evrope, fudbaleri Crvene zvezde maksimalno su koncentrisani na nedeljno gostovanje Mladosti u Lučanima.

Meč posle kojeg su "spale maske" >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << kompletnog igračkog kadra na čelu sa trenerom Zoranom Milinkovićem opsedaće još dugo prvog čoveka struke crno-belih. Nakon smirivanja pulsa i stavljanja adrenalina u razumne okvire, Milinković je priznao grešku prilikom izjave da su u drugom poluvremenu razbili BATE.

- Izvinjavam se svima stvarno zbog te reči. Samo sam želeo da kažem da je Partizan u tom delu igre bio bolji rival, i kad sam to rekao apostrofirao sam želju i voljni momenat naših momaka, na koncu i pobedu nad BATE. A koliko vidim takav utisak deli i Filip Mladenović (fudbaler Borisova prim. aut) - uvideo je grešku trener Partizana, koji i dalje uporno brani Božinova, ali i Fabrisija, iako je i laiku jasno da su na desetak mečeva ove sezone ispucali skoro sve kredite.

- Zadovoljan sam njegovim učinkom, u onih 36. minuta koliko je proveo na terenu. Ne razumem zašto me na svakoj konferenciji pitate o njegovom učinku. Rekao sam vam već da mora i može bolje. Mislim da je to tendenciozno sa vaše strane. Znate da o pojedinačnom učinku fudbalera retko, ili gotovo nikada ne govorim. Ali iz vašeg pitanja vidim kako ste nastrojeni. Ponavljam, ne želim da pričam o pojedincima (Fabriciju prim. aut) - naglasio je Milinković, potvrdivši da će zbog jake distorzije zgloba Božinov propustiti večiti derbi za dve nedelje.

Zvezdu očekuje poslovično zahtevno gostovanje Mladosti, a trener Miodrag Božović posebno upozorava reprezentativce iz sopstvenih redova da se ne opuštaju pred dolazeću pauzu.

- Uvek su glave u torbama pred pauzu, igrači nisu koncentrisani. Oni koji igraju za reprezentacije dolaze kao raštimovani orkestar, nadam se da će za nas ova pauza biti dobri. Očekujemo da pobedom nastavimo seriju. To bi bilo vrlo važnu pred reprezentativnu pauzu, da na nju odemo dobro raspoloženi. Ne igramo na željenom nivou, ali s obzirom na to da se dugo vremena slaže ova ekipa, nije toliko loše - obazriv je i samokritičan trener Zvezde u danu kada su promovisani Predrag Sikimić (Voždovac) i Vladimir Jovović (Sutjeska).
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Liga Šampiona

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.