Božović: Uz dužno poštovanje, ne pratimo Partizan

Izvor: Press, 11.Feb.2016, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božović: Uz dužno poštovanje, ne pratimo Partizan

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović, demantovao je da cu crveno-beli tokom pripremnih utakmica na Kipru "špijunirali" večitog rivala Partizan.
         "Ne pratimo Partizan, uz svo dužno poštovanje. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Crvena zvezda gleda samo sebe, jer želimo da se dobro spremimo za sezonu. Nećemo tempirati formu za derbi. Jednostavno, mislim da nisam toliko dobar trener pa da umem da tempiram formu za jedan meč, to je izuzetno teško. Gledaćemo samo da budemo dovoljno sveži za taj duel", izjavio je Božović za zvanični sajt kluba. Zvezda u drugom kolu prolećnog dela šampionata, 27. februara, gostuje Partizanu u Humskoj.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.