Božić žali: Jedna lopta nas delila od pobede...

Izvor: Sportske.net, 30.Nov.2015, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božić žali: ''Jedna lopta nas delila od pobede...''

Posle minimalnog poraza od Cedevite u Zagrebu, trener Partizana čestitao rivalu, uz žal zbog još jedne propuštene prilike na gostovanjima ove sezone.

Iako je Partizan u duelu sa evroligaškom ekipom Cedevite bio ravnopravan čitavim tokom meča, u finišu je presudio kvalitet domaćeg tima koji je slavio sa 75-72.

Partizan je mogao da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << epilog učini drugačijim, ali u finišu su njegovi igrači promašili par važnih šuteva, pa su crno-beli pretrpeli i osmi poraz ove sezone.

"Kad smo dolazili ovde na utakmicu znali smo za kvalitet Cedevite, što ona pokazuje i svojim rezultatima u ABA ligi i pogotovo u Evrolig. Došli smo da odigramo jednu dobru utakmicu. Tražili smo svoju šansu i želeli da napravimo iznenađenje, a od njega nas je delila jedna lopta. Odigrali smo dobro u većem delu utakmice, što raduje. Čestitao bih Cedeviti'', izjavio je trener Petar Božić.

U sličnom tonu govorio je i Čedomir Vitkovac, i ovoga puta jedan od najzapaženijih u ekipi Partizana.



''Čestitke Cedeviti. Mislim da smo odigrali jednu dobru utakmicu. Da smo i mi pobedili, mislim da to sigurno ne bi bilo nezasluženo, no po ko zna koji put nismo imali sreće. U završnici su neke lopte mogle prevagnuti i na našu stranu, no raduje ova dobra igra'',
zaključio je Vitkovac.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.