Božić realan: Igrali smo bez agresije

Izvor: MozzartSport.com, 04.Okt.2015, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božić realan: Igrali smo bez agresije

„Nismo bili na visini zadatka i kada je energija u pitanju“, poručio strateg crno-belih

Imali su košarkaši Partizana šansu da naprave preokret protiv Mega Leksa, ali su  u poslednjoj deonici odigrali prilično slabo. Na kraju morali su da stisnu ruku timu Dejana Milojevića, čekajući neku drugu priliku da zabeleže prvi trijumf u Jadranskoj ligi.

“Mega Leks je pokazala svoj kvalitet >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << uprkos lošim okolnostima i povredama koje su ih snašle. Skupili su se i odigrali kao tim, pogodili dosta šuteva i zasluženo pobedili. Mi sa druge strane nismo odigrali dovoljno agresivno i nismo odgovorili na pravi način, naročito u skoku, što je pokazatelj da večeras nismo bili na visini kada je energija u pitanju“, rekao je trener Parnog valjka Petar Božić.

(Foto Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.