Božić: Bilo je dobrih momenata

Izvor: Sportske.net, 10.Okt.2015, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božić: "Bilo je dobrih momenata"

Trener košarkaša Partizana Petar Božić rekao je da je u porazu od Igokee bilo dobrih momenata u igri i da je u završnici bilo potrebno malo više iskustva kako bi se ostvario povoljan rezultat.

Košarkaši Partizana ubeležili su treći ovosezonski poraz na gostovanju Igokei u Laktašima, a trener crno-belih Petar Božić smatra da se njegovim igračima dogodio scenario viđen u Valjevu.

"Dogodio nam >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se sličan scenario kao u prvoj utakmici ove sezone protiv Metalca gde smo u prvom poluvremenu nametnuli svoj ritam igre, bili angažovani i imali potpunu kontrolu. Iz polutranzicije i tranzicije smo imali dosta rešenja, ali smo posle toga stali sa svim stvarima koje su nam donele prednost" rekao je Božić.

Partizan je u pretposlednjem susretu 4. kola ABA lige poražen u Laktašima rezultatom 71:64 pa je posle novog neuspeha ostao u donjem domu tabele sa skorom 1-3.

"U završnici nam je nedostajalo malo iskustva. Ponovo smo imali neke prazne minute, javljaju se neke greške koje ne smemo da pravimo ali moram reći da smo imali i dobrih momenata na ovom meču" dodao je Božić.

Najtrofejniji srpski klub će u narednom kolu ugostiti Sutjesku koja je na prethodne dve utakmice zabeležila dve pobede i neće biti lak plen iako se radi o novajliji u ligi.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ABA: Metalcu ne ide i bez Đokića

Izvor: B92, 10.Okt.2015

Košarkaši Metalca zabeležili su i treći poraz ove sezone, pa tako ništa nije promenjeno iako je tokom nedelje otišao trener Vladimir Đokić...Đokić je preuzeo odgovornos za dva ubedljiva poraza Metalca, ali je ekipa iz Valjeva i u trećoj uzastopnoj utakmici doživela neuspeh, ovoga puta u gostima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.