Boris Dalo je započeo trend, sada pretnje Pavloviću stižu i iz kokpita /FOTO/

Izvor: Blic, 20.Sep.2014, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boris Dalo je započeo trend, sada "pretnje" Pavloviću stižu i iz kokpita /FOTO/

Nedavno je na internetu osvanuo snimak na kome mladi košarkaš Partizana, Francuz Boris Dalo, "preti" svom saigraču Aleksandru Pavloviću na vrlo simpatičan način, a ta poruka polako osvaja i - nebo.

Dalo je u pomenutom snimku zamoljen da prokomentariše nešto na srpskom, a sve što je izgovorio tada bilo je - "Pavloviću, nemoj da te iznabadabadam".

Ta dva suvišna sloga bila su razlog za mnoge osmehe >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kod ljubitelja košarke, ali i za nove "pretnje".

Kako se još uvek ne zna gde će Pavlović, bivši NBA igrač, nastaviti svoju karijeru, jedna poruka stigla mu je i - iz aviona.

Na društvenim mrežama se pojavila fotografija na kojoj je zabeleženo kako neko u kokpitu pozira sa kacigom na kojoj je i Partizanov grb, držeći pritom papir na kome piše:

"Pavloviću... znaš ti šta!"

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

FOTO: Pvloviću pretnje stižu iz kokpita!

Izvor: Vesti-online.com, 20.Sep.2014

Nedavno je na internetu osvanuo snimak na kome mladi košarkaš Partizana, Francuz Boris Dalo, "preti" svom saigraču Aleksandru Pavloviću na vrlo simpatičan način, a ta poruka polako osvaja i - nebo. ..Kad kokpit "preti": Nemoj da te iznabadabadam .. ..Dalo je u pomenutom snimku zamoljen da prokomentariše...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.