Borba za plej-of, pojačana Budućnost gostuje Partizanu

Izvor: Blic, 21.Dec.2014, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borba za plej-of, pojačana Budućnost gostuje Partizanu

U derbiju poslednjeg kola prvog dela takmičenja ABA lige košarkaši Partizana dočekuju Budućnost, uz direktan prenos u nedelju na Sport klubu (SK 1) od 19 časova.

Podgoričani ove sezone igraju sjajno, imaju odličan tim i nisu slučajno drugi na tabeli regionalnog takmičenja, a još su se pojačali Ivanom Paunićem. "Đetići" su pretrpeli samo dva poraza, od Crvene zvezde i u prošlom kolu na svom terenu od Cedevite.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Crno-beli imaju polovičan učinak i posle neuspeha u Zadru dodatno su zakomplikovali situaciju u borbi za plasman u plej-of. Cedevita i Olimpija imaju dva trijumfa više od srpskog šampiona i svaki sledeći duel je kvalifikacioni za pulene trenera Duška Vujoševića.

U sastav Partizana očekuje se povratak Saše Pavlovića, Nikole Milutinova i Đorđa Gagića, koji su propustili meč poslednjeg kola Evrokupa protiv Asesofta.

Crno-beli su dobili prethodnih pet mečeva protiv Budućnosti, a "đetići" su poslednji put u "Pioniru" slavili u oktobru 2010. sa 79:78.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Novi ispit zrelosti za Partizan: Solnok mora da padne posle poraza od Budućnost

Izvor: Blic, 22.Dec.2014, 17:09

Košarkaši Partizana su utakmicu protiv Budućnosti "morali" da dobiju, ali su je izgubili i samo još više otežali borbu za jedno od prva četiri mesta, odnosno plasman u plej-of ABA lige, a novi ispit čeka ih već u utorak protiv Solnoka uz direktan prenos na Sport klubu (SK 1) od 20 časova...Navijače...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.