Borac: U gradu se priča o Partizanu

Izvor: B92, 12.Apr.2014, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borac: U gradu se priča o Partizanu

Trener Borca Raško Bojić izjavio je da očekuje da njegov tim odigra mnogo bolje protiv Partizana u odnosu na početni meč Superlige Srbije i poraz od Zvezde.

"Pred nama je još jedno veliko iskušenje i težak ispit, posle prvog susreta sa Crvenom zvezdom u Beogradu. Očekujem da odigramo bolje i na višem nivou nego protiv crveno-belih, borbenije i agresivnije. Svi igrači su spremni i motivisani, kadrovskih problema nemamo", rekao je Bojić.

Čačanima žreb nije bio naklonjen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jer na startu elitnog takmičenja igraju protiv dva najbolja srpska tima, koji će najverovatnije odlučivati o tituli prvaka.

"Partizan je znatno kvalitetniji tim, predvodi ga vrhunski stručnjak, ima raznovrsnost u odbrani i napadu, dobro je pokriven na svim pozicijama. Čeka nas jak protivnik, gde već godinama funkcioniše sistem koji je uspostavio Duško Vujošsević, što im već godinama donosi sjajne rezultate, i pomoću koga su se mnogi igrači afirmisali, usavršili i napredovali", dodao je Bojić.

On je podsetio da su Aleksandar Mandić i Filip Dedijer okončali sezonu zbog povreda još tokom takmičenja u Košarkaškoj ligi Srbije.

Bojić očekuje da hala kraj Morave bude ispunjena do poslednjeg mesta i da će publika u Čačku uživati u kvalitetnoj kosarkaškoj predstavi.

"Navijači su podstrek i vetar u leđa, u ligaškom delu smo imali konstantan broj gledalaca kod kuće i bili najgledaniji tim KLS. Kada je u pitanju meč sa Partizanom, u gradu vlada pozitivna atmosfera, priča se i govori o toj utakmici, pa ćemo učiniti sve kako bismo bili ravnopravan protivnik šampionu", zaključio je Bojić.

Utakmica 2. kola Superlige Srbije Borac – Partizan biće odigrana u ponedeljak od 19 sati u Čačku.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Borac: U gradu se priča o Partizanu

Izvor: B92, 12.Apr.2014

Trener Borca Raško Bojić izjavio je da očekuje da njegov tim odigra mnogo bolje protiv Partizana u odnosu na početni meč Superlige Srbije i poraz od Zvezde..."Pred nama je još jedno veliko iskušenje i težak ispit, posle prvog susreta sa Crvenom zvezdom u Beogradu. Očekujem da odigramo bolje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.