Bomba sa Ostrva: Mitroviću će se ostvariti san, Anderleht pristao na 20.000.000 evra, a biće para i za Partizan

Izvor: MozzartSport.com, 05.Maj.2015, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bomba sa Ostrva: Mitroviću će se ostvariti san, Anderleht pristao na 20.000.000 evra, a biće para i za Partizan

Ostrvski mediji prenose da je postignut dogovor između dva kluba i da se Srbin seli u Premijer ligu

Lov na autogram Aleksandra Mitrovića je izgleda okončan! Sa Ostrva stižu informacije da su se Njukasl i Anderleht dogovorili oko visini obeštećenja i da su Belgijanci pristali na ponudu Engleza tešku 15.000.000 funti što je nešto više od 20.000.000 evra.

Dugo vremena su Svrake lovile Mitrovića i važile za favorita u trci sa Svonsijem, Portom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i italijanskim klubovima, da bi se na kraju odlučile za ponudu koju Anderleht nije mogao da odbije. S obzirom da je Anderleht doveo Srbina za četiri puta manju sumu iz Partizana, jasno je zašto nisu mogli da odbiju. Klubovi su postigli sporazum, ali sada ostaje da se Englezi dogovore i sa srpskim napadačem.

Ključ svega će biti da Njukasl izbori opstanak u Premijer ligi. Ako u tome ne uspe, teško je za očekivati da će Mitrović pristati na selidbu na sever Engleske da bi igrao u Čempionšipu. Ako Njukasl sačuva premijerligaški status, ostaje da se dogovori sa Mitrovićem oko njegovih ličnih uslova.

Zanimiljivo je da je upravo Njukasl omiljeni inostrani tim Aleksandra Mitrovića, što je otkrio u razgovoru za MOZZART Sport dok je još bio član Partizana. Ukoliko dođe do finalizacije transfera, ovajdiće se i Partizan. Prema prvobitnom dogovoru prilikom prelaska Mitrovića u Anderleht, potpisano je da Partizanu ide 20 odsto od sume preko 5.000.000 evra, što znači da će Partizan inkasirati 3.000.000 evra (20 odsto od preostalih 15.000.000 evra).

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

PONOVO U CRNO-BELOM: Mitrović odlazi iz Anderlehta i puni kasu Partizana

Izvor: HotSport.rs, 05.Maj.2015

Nakon što se juče pojavila informacija da je za Aleksandara Mitrovića zainteresovan i Mančester Junajted već danas stižu nove vesti sa OStrva u vezi sa srpskim reprezentativcem.. . Prema tvrdnjama Dejli Mejla Anderleht i Njukasl su već dogovorili transfer vredan 15 miliona funti (oko 20 miliona...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.