Bodirogi ponuđeno mesto predsednika Partizana!

Izvor: Telegraf.rs, 26.Jun.2017, 00:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bodirogi ponuđeno mesto predsednika Partizana!

Partizan ovog leta očekuje totalna reorganizacija kluba, i u kadrovskom smislu, ali u organizacionom, pošto su klub napustili i doskorašnji predsednik kluba Nikola Peković i trener Aleksandar Džikić. Ipak, rešenje za te pozcije se nazire. Doduše, želje su jedno, a pitanje je kakav će biti odgovor druge strane.

Za mesto trenera pominje se i Marina Maljković, dok u klubu imaju ideju da na mesto predsednika dovedu Dejana >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Bodirogu.

Uprava Partizana ponudila je Bodigori mesto presednika crno-belin nakon odlaska Nikole Pekovića sa kormila kluba iz Humske, prenosi Informer. U klubu veruju da bi legendarni košarkaš bio odličan izbor i da bi vratio Partizan na staze uspeha.

Bodiroga za sada nije prihvatio ponudu i još razmišlja. On je trenutno predsednik komisije za takmičenja FIBA i nije imao u planu da se vrati u srpsku košarku, ali ljudi iz Partizana se nadaju da će on ipak prihvatiti njihovu ponudu, navodi ovaj list.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pravo rešenje za Partizan? ''Grobari'' bi ga dočekali raširenih ruku!

Izvor: Sportske.net, 26.Jun.2017

Još uvek je neizvesno ko će voditi crno-bele od naredne sezone, kako u ulozi predsednika kluba, tako i u ulozi novog šefa stručnog štaba. Nekih nagoveštaja ipak ima....Kraj protekle sezone bio je prilično neuspešan za ekipu Partizana, crno-beli prvi put posle 19 godina nisu uspeli da se plasiraju...

Nastavak na Sportske.net...

OVO BI BIO ISTORIJSKI POTEZ: Najpoznatija žena među trenerima se nudi ‘svom’ Partizanu (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 26.Jun.2017

Odlaskom Aleksandra Džikića u Budućnost, ostalo je prazno kormilo crno-belih.. Ukoliko se ona pita, njega bi zauzela Marina Maljković, čuveni košarkaški trener.. Posle velikih uspeha koje je ostvarila sa reprezentacijom, Maljkovićeva je protekle sezone otišla korak dalje i uvela Galatasaraj...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.