Bjeković ne prestaje da grmi, prozvao i Ćurkovića i Vuletića!

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2016, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bjeković ne prestaje da ''grmi'', prozvao i Ćurkovića i Vuletića!

Legenda Partizana i najglasniji protivnik aktuelnog rukovodstva Partizana ponovo je poručio da sumnja u kvorum na današnjoj sednici Skupštine i legitimitet izabranih članova uprave.

Podsaetimo, Bjeković se večeras već oglasio tim povodom, tvrdeći da je umesto 33 delegata kako je saopšteno na sednici, zapravo bilo njih 31.

On je tu sumnju izneo i u izjavi za ''Alo'', poručujući da lično ''ne priznaje'' odluke današnje izborne Skupštine. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Bjeković se osvrnuo i na izbor Ivana Ćurkvića za počasnog predsednika kluba, kao i Vladimira Vuletića za novog potpredsednika, tvrdeći da ni jedan ni drugi ne zaslužuju da se nađu u tim ulogama.

''Ćurković ima zasluge u Partizanu, igrao je, bio je to što jeste, ali da li je baš toliko 'veliki' koliko se tamo moglo čuti, otom, potom, i o tome ćemo pričati. Ne zaslužuje mesto počasnog predsednika.

Kada bude trebalo, izaći ću sa argumentima kojim raspolažem. Ne priznajem da je Vuletić potpredsednik i to Partizan ne sme sebi da dozvoli. Zašto? Da li treba da objašnjavam'',
pita Bjeković i poručuje da se ''borba nastavlja''.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.