Bivši trener Partizana, osvajač ABA lige, dobio otkaz u Igokei

Izvor: Telegraf.rs, 24.Nov.2014, 07:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši trener Partizana, osvajač ABA lige, dobio otkaz u Igokei

Svi igrači su trenutno ostali na okupu, a već od danas smo u potrazi za nivim trenerom, naveli su iz kluba

Bivši trener Partizana,  Vlade Jovanović dobio je otkaz zbog slabih rezultata Igokee ove sezone, saopštio je  klub iz Aleksandrovca.

Igokea je sinoć doživela sedmi poraz u Jadranskoj ligi, pošto je u utakmici 9. kola izgubila na svom terenu od MZT-a iz Skoplja sa 76:61.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Sa trenerom Jovanovićem sporazumno je prekinuta saradnja, zbog loših rezultata i razočaravajuće igre. Do izbora novog trenera ekipu ce voditi Milutin Latinčić. Svi igrači su trenutno ostali na okupu, a već od danas smo u potrazi za nivim trenerom – navodi se u saopštenju kluba.

Jovanović je pre Igokee vodio ukrajinski Donjeck i Partizan sa kojim je osvojio je dve titule šampiona Srbije, jednu u Jadranskoj ligi i dva pehara Kupa Radivoja Koraća.

Klub iz Republike Srpske poručio je da neće žuriti sa izborom novog trenera, iako u opticaju ima nekoliko imena.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.