Bivši Monike Beluči o svom filmu i vezi sa napadom na „Šarli ebdo“

Izvor: 011vodič.com, 30.Jan.2015, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši Monike Beluči o svom filmu i vezi sa napadom na „Šarli ebdo“

U trenutku kada su u svetu mnoge emocije uzburkane do maksimuma povodom napada na novinare iz „Šarli ebdoa“, glumac Vensan Kasel povezuje svoj film „Partizan“ sa tim nemilim dešavanjima. Film pokazuje kako se deca uče da ubijaju i spremaju za svete ratove.

Bivši suprug Monike Beluči u novom filmu „Partizan“ pokazao je kako se deca od malih nogu >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << uče da ubijaju i vode ratove u ime religije, kao što se nedavno desilo u Francuskoj sa listom „Šarli ebdo“.
Francuski glumac Vensan Kasel u filmu koji je prikazan na „Sandens“ festivalu igra učitelja koji obučava decu da ubijaju. Film je rađen prema izveštajima iz Kolumbije.
– Budi zaštitnik svoje porodice i uništi svakoga ko pokuša da im naudi- jedan je od govora koje glumac u filmu upućuje svom učeniku.

– Ono što se dogodilo u Francuskoj sa „Šarli ebdoom“… rasprava sada u Francuskoj je fokusirana na edukaciju i zašto se deca odjednom odluče da krenu u džihad i ubijaju ljude- rekao je Kasel. On je dodao da nije bio u Parizu u vreme napada, ali da snažno podržava ponekad provokativnu politiku “Šarli ebdoa”.

– Lično mislim da treba da se šalimo na račun svega. Svega. Ismejavanje je zapravo zdravo- rekao je Kasel.
– Onog trenutka kada se cenzorišete, to je kraj slobode – zaključio je glumac.

The post Bivši Monike Beluči o svom filmu i vezi sa napadom na „Šarli ebdo“ appeared first on 011VODIC.COM.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.