Bilbao? Ništa bolji od Partizana

Izvor: Vesti-online.com, 28.Avg.2015, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bilbao? Ništa bolji od Partizana

Utešnu, ali više nego objektivnu epizodu u Ligi Evrope, fudbaleri Partizana počinju od susreta sa holandskim AZ Alkmarom, 17. septembra, samo pet dana posle "večitog derbija" protiv Crvene zvezde u Super ligi.

Potom sledi gostovanje Augsburgu (1. oktobar), a onda u Beograd stiže Atletik Bilbao (22. oktobar). U četvrtom kolu, crno-beli putuju u Baskiju (5. novembar), dok će u poslednjem kolu (10. decembar) >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u prestonicu Srbije stići nemački predstavnik iz grupe L.

Ovo su prvi utisci trenera svih ekipa iz gore pomenute grupe.

Zoran Milinković (Partizan):

- Radujemo se što smo izvukli tri protivnika iz tri različite fudbalske škole i tri različita stila igranja, što nam svima garantuje atraktivan fudbal. Dobili smo ekipe sa kojima može da se igra i takmiči, a verujemo i u pozitivan ishod. Ne zaboravimo da je Partizan u kvalifikacijama već ostvario neke pobede, a tome ćemo težiti i u utakmicama koje slede, bez obzira na ime protivnika, i uz napadacku i atraktivnu igru. To kažem pošto svako ko se bavi fudbalom oseća utakmice u Evropi kao veliku cast i živi za njih. Mi smo mlada ekipa, u smislu da smo kratko zajedno, ali sa izraženim timskim duhom i željom za pobedama. Kroz utakmice zajedno rastemo i stasavaćemo iz dana u dan u pravu ekipu.

Jon van den Brom (AZ Alkmar):

- Najvažnije je da se nalazimo u grupnoj fazi Lige Evrope, ovo su lepi trenuci za klub. Biće sjajno igrati protiv Atletik Bilbaa, koji ima veoma jak tim. Ništa slabiji nisu Partizan i Augsburg, biće teško, ali imamo šanse.

Markus Vajncajrl (Augsburg):

- Zadovoljni smo protivnicima. Dobili smo tri atraktivne ekipe i sigurno će to biti tri lepa putovanja za naše navijače. Želimo da igrao kao u Bundes ligi. U šest utakmica u Ligi Evrope možemo da steknemo veliko iskustvo i napravimo iznenađenje ili dva.

Ernesto Valverde (Atletik Bilbao):

- Nalazimo se u veoma teškoj grupi, sa velikim imenima iz najjačih liga Evrope. Još uvek ne poznajemo dovoljno dobro rivale iz grupe, ali ubrzo ćemo saznati više o njima. Cilj nam je da se plasiramo dalje.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.