Izvor: NTV.rs, 18.Apr.2014, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biciklom prešao 6.000 kilometara da bi bodrio Partizan (VIDEO)

Da ljubav prema omiljenom sportskom klubu ne poznaje granice pokazuje Dragan Šibalić iz Kraljeva koji je biciklom prešao više od 6000 kilometara kako bi na utakmicama bodrio košarkaški klub Partizan. Tako je, između ostalog, biciklom stigao do Moskve, a u povratku svratio je i do našeg grada.
Poslednje Šibalićevo putovanje trajalo je gotovo dva meseca tokom kojih je prešao 7400 kilometara, veći deo biciklom. Kako kaže, kompletan put bi prešao biciklom da je između utakmica koje je pratio bilo više dana razmaka. Svoje putovanje nazvao je “crno-bela” turneja u čast omiljenog kluba čije je utakmice pratio u okviru Evrolige.
Putovanje je počelo krajem februara, a prva stanica bila mu je Moskva gde je 13. marta Partizan igrao protiv CSKA, a nakon toga krenuo je Krasnodara i Istanbula kako bi bio uz svoj omiljeni klub. Prema njegovim rečima, vožnja bicikla mu ne pada teško, a usput je stekao i mnogo novih prijatelja. Ipak, najviše mu znači podrška omiljenog kluba.
Duge destinacije Draganu nisu strane. Tako je prošle godine do Milana odvozio 1500 km. Putuje sam jer je, kako kaže, teško naći saputnika. Finansijsku podršku pružaju mu brojni sponzori iz Kraljeva, a on već za leto najavljuje novu avanturu kada će biciklom otići u Španiju na svetsko prvenstvo u košarci.

Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.