Bez prenosa Partizanovog meča u kvalifikacijama za Ligu šampiona

Izvor: Blic, 22.Jul.2014, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez prenosa Partizanovog meča u kvalifikacijama za Ligu šampiona

Ljubitelji fudbala, a pre svega navijači Partizana, neće moći da gledaju prenos nastupa crno-belih u revanš utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Toršavna.

Ekipa iz Humske je u Beogradu savladala ovog rivala sa 3:0, a u utorak od 20 sati na Farskim Ostrvima treba da potvrdi plasman u treću rundu, u kojoj će najverovatnije igrati protiv bugarskog Ludogoreca, koji je svog rivala, Dudelanž iz Luksemburga, pobedio sa 4:0.

Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Radio-televizija Srbije neće prenositi utakmicu sa Farskih Ostrva, pa će navijači crno-belih ostati uskraćeni za "sliku" sa novog nastupa ekipe Marka Nikolića.

Na sajtu Blicsporta, taj duel ćemo pratiti iz minuta u minut, baš kao i veliki derbi na omladinskom prvenstvu Evrope, u kome 18 sati u Mađarskoj igraju naši reprezentativci, aktuelni kontentalni šampioni, protiv vršnjaka iz Nemačke, zemlje koja je osvojila Mundijal. Tu utakmicu će RTS prenositi na svom drugom programu.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Partizan,   Liga Šampiona

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OGORČENI JER NEMA PRENOSA: Navijači Partizana napali komentarima sajt RTS-a

Izvor: Kurir, 22.Jul.2014

Ljubitelji fudbala u Srbiji neće moći da gledaju ovaj meč u direktnom prenosu jer nijedna srpska televizija nije otkupila TV prava..Fudbaleri Partizana večeras od 20 časova igraju revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Toršavna. Međutim, ljubitelji fudbala u Srbiji neće...

Nastavak na Kurir...

Uživo: Posle 12 sati u putu crno-beli gostuju Faranima, Toršavn - Partizan

Izvor: Blic, 22.Jul.2014

Fudbaleri Partizana igraju revanš drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Toršavna na Farskim Ostrvima posle pobede u Beogradu od 3:0, a dešavanja sa meča možete pratiti uživo uz Blicsport...Nevolje su obeležile let crno-belih, čak 12 sati su proveli u putu, pa je propala i prilika...

Nastavak na Blic...

Trener Ludogoreca: Pokazaćemo novo lice protiv Partizana!

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jul.2014

Ludogorec je neprijatno iznenadio na otvaranju bugarskog prvenstva, kada je izgubio od novajlije u ligi Haskova (0:1), a onda je razočarao i u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona pošto je odigrao nerešeno sa Dudelanžom (1:1). Bugarski šampion, zbog rezultata iz prvog meča...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.