Beograd se izblamirao: Ispravite grešku sa stadiona – SMS na 1150! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 24.Maj.2016, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd se izblamirao: Ispravite grešku sa stadiona – SMS na 1150! (FOTO)

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Oko 7.000 gledalaca okupilo se na stadionu Partizana u humanitarnom meču "Asovi za decu" kako bi na terenu videli prosljavljene srpske fudbalere, ali i pomogli da se prikupe sredstva za izgradnju kliničkog odeljenja u Nišu za decu obolelu od raka.

Dva tima sa klupe predvode čuveni srpski treneri Radomir Antić i Bora Milutović, dok su na terenu Dejan Stanković, Predrag Mijatović, Nikola Žigić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Milan Jovanović, Mateja Kežman, Ivica Kralj, Nikola Lazetić, Danko Lazović, Goran Stevanović, Mihajlo Pjanović, Perica Ognjenović i mnogi drugi...

Rezultat je bio u drugom planu, ali vredi napomenuti da su Dejan Stanković i Nikola Žigić lepim golovima podsetili na stare dane. Na kraju, meč je završen pobedom Antićevog tima rezultatom 5:4.

- Viđena je prava atmosfera i zadovoljan sam odzivom publike. Ideja je predivna i trebalo bi je nastaviti. Pohvalio bih fudbalere koji su došli iz inostranstva i podržali akciju - rekao je Antić Tanjugu.

Prikupljeno je i oko 50.000 evra.

A video posted by Telegraf Sport (@telegrafsport) on May 24, 2016 at 1:18pm PDT

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Ulaznice za humanitarni meč "Asovi za decu" prodavale su se po ceni od 300 dinara za sever i jug, 500 dinara zapad i istok, dok su porodične ulaznice (tri) koštale 1.000 dinara.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Upravo je tribina Istok bila i najpunija, dok su Sever i Jug bile prazne.

Međutim, može se pomoći i na drugi način: SMS porukom na broj 1150, sa tekstom #AsoviZaDecu.

Foto: Telegraf

Utakmica "Asovi za decu" realizovana u organizaciji Jovana Simića, EXIT fondacije, Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka (NURDOR), FK Partizan i podrške FK Crvena zvezda.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

(Telegraf.rs/Tanjug)


Pogledaj vesti o: Radomir Antić,   Milan Stanković

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odigran najlepši meč u Srbiji - 7.000 gledalaca u akciji "Asovi za decu"

Izvor: RTS, 24.Maj.2016

Oko 7.000 gledalaca okupilo se na stadionu Partizana u humanitarnom meču "Asovi za decu" kako bi na terenu videli prosljavljene srpske fudbalere, ali i pomogli da se prikupe sredstva za izgradnju kliničkog odeljenja u Nišu za decu obolelu od raka. ...

Nastavak na RTS...

FOTOGALERIJA: Beograde, moglo je i bolje, asovi pomogli deci, to je najvažnije (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 24.Maj.2016

Humanitarna utakmica “Asovi za decu” ispunila je cilj, pošto je skupljeno više od 50 hijada evra, mada je moglo i mnogo bolje, sa više navijača na tribinama.. . Na jednom mestu Predrag Mijatović, Dejan Stanković, Ivica Kralj, Nikola Žigić, Danko Lazović, Milan Jovanović, Mateja Kežman,...

Nastavak na HotSport.rs...

Fantastična sportska humana akcija: "Asovi za decu" i 7000 gledalaca (FOTO)

Izvor: JuznaSrbija.info, 25.Maj.2016, 11:56

Oko 7.000 gledalaca okupilo se na stadionu Partizana u humanitarnom meču "Asovi za decu" kako bi na terenu videli prosljavljene srpske fudbalere, ali i pomogli da se prikupe sredstva za izgradnju kliničkog odeljenja u Nišu za decu obolelu od raka...Dva tima sa klupe predvode čuveni srpski treneri...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.