Bekvalac: „Partizan kvalitetniji rival“

Izvor: KGsport.info, 21.Sep.2014, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bekvalac: „Partizan kvalitetniji rival“

Nakon utakmice 6. kola Jelen Super lige, u kojoj je beogradski Partizan savladao kragujevački Radnički sa 3:0, održana je konferencija za medije, na kojoj su svoje utiske o današnjem meču izneli treneri oba kluba.
Trener Partizana Marko Nikolić smatra da je njegov tim zasluženo došao do nova tri boda, ali odaje i priznanje fudbalerima Radničkog, koji su se borili do poslednjeg sudijskog zvižduka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << „Čestitam kolegi Bekvalcu i njegovim izabranicima jer su bili dobar protivnik danas. Čestitam, naravno, i svojim igračima na još jednoj pobedi. Dali smo golove na vreme, u ranoj fazi utakmice i dobro kontrolisali igru u tih uvodnih 20-25 minuta meča. Onda smo se malo opustili, što je Radnički iskoristio i par puta nas ugrozio iz zone šuta, udarcima iz daljine.
U drugom poluvremenu smo propustili par zicera, dok je sa druge strani Radnički imao posed lopte, imao dinamiku u igri i nije se predavao čak ni u zaostavnom vremenu. Mislim da smo zasluženo pobedili, a sad nam predstoji da se osvežimo, pregrupišemo i spremimo za utakmicu sa Bežanijom u kupu.“ – rekao je Nikolić.
Dragoljub Bekvalac, šef stručnog štaba kragujevačkog supreligaša, istakao je da je njegov tim pružio svoj maksimum, ali da je Partizan bio kvalitetniji i zasluženo pobedio.
„Partizan je još jednom pokazao da ima dosta kvalitetnih igrača i dugu klupu, i ja im čestitam na zasluženoj pobedi. Mi smo pokazali da imamo dovoljan kvalitet za opstanak u ovom rangu takmičenja. Moji igrači su pružili svoj maksimum, ali je Partizan pokazao da je kvalitetnija ekipa u ovom trenutku.“
Na pitanje kako komentariše pojedine sudijske odluke, pre svega kod dosuđenog jedanaesterca za crno bele, trener Radničkog je prevashodno apostrofirao situaciju kod drugog gola, kada je po njegovom mišljenju bilo igranja rukom od strane jednog igrača Partizana, ali je istakao da je za neki defintivini stav potrebno da ponovo pogleda obe situacije.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.